~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

maanantai 19. joulukuuta 2011

Tonttuilua ja kuusen hakua

Viikonloppu mennä hurahti niin nopeasti, etten ehtinyt tännekään kirjoittelemaan! Jotenkin muutenkin tuntuu, että onko mulle iskemässä pieni jouluväsymys/stressi, kun tuntuu, että tälle jouluviikolle on jäänyt vielä niin paljon valmisteluja, vaikka olen mielestäni tänä jouluna aloittanut aikaisemmin kuin ennen.. Mutta ehkä se vaan kuuluu mun joulutraditioihin, että jossain vaiheessa tulee tämä joulupaniikkikin ;)

Eilen syttyi sitten viimeinen adventtikynttiläkin eli ilon kynttilä :)
Joulu on jo lähellä!Lauantaina kävimme etsimässä kuusta äitini metsästä, mutta tiesinkin jo vähän etukäteen, että siellä ei oikein ole mieluisia kuusia, joten tyhjin käsinhän sieltä kuusenhakureissulta sitten tultiin. Eilen kävimme sitten tonttuilemassa mieheni sukulaisissa ja siellä menimme sitten appiukon mettiä tarkastamaan ja sieltähän löytyi sitten itse asiassa kaksikin ihanaa kuusta :) Nyt on iso huoli pois, kun joulukuusi oottaa ulkona sisällepääsyä :)Sain myös tehtyä jo yhden kakkupurkinkin lahjaksi, kun sen anopille pakettiin kääräisin. Tällaisia näistä tuli. Mukaan tuli vielä muffinsivuoat ja ohje suklaamuffinseja varten.

1 kommentti :

  1. Meille tuodaan tänään kuusi, isoisäni sen joka joulu tuo ja luotan häneen tässä asiassa :) Sain itse viime vuonna samanlaisen lasipurkin jossa oli brownies ainekset. Tykkäsin ja hyvää oli :)

    VastaaPoista