~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

maanantai 26. joulukuuta 2011

Meidän Joulua 2011



Joulun pyhät alkaa olla jo lopuillaan ja haikeus valtaa mielen, taasko pitää oottaa vuosi, että saa viettää joulua.. No onneksi tätä joulua voi/saa vielä jatkaa ainakin loppiaiseen, miksei Nuutin päivään asti :) Kuusi on ainakin niin ihana, että jos ei vaan ala varistamaan, niin sitä ei raski kyllä laittaa pois ennen Nuuttia :)



Me ollaan vietetty joulua ihan kotipiirissä. Meillä on käynyt vieraita ja me olemme myös kyläilleet tätini luona, missä oli myös tytön mummu ja ukki. Joulupukki oli ainakin meidän tyttärelle joulun kohokohta ja elämys. Pukki ei onneksi pelottanut, vaan reippaasti tyttö kävi sylissä ja tanssikin pukin kanssa :) Kilttinäkin oltiin ilmeisesti oltu lahjavuoresta päätellen! ;) Tyttö on "ulkoiluttanut" ahkerasti sessujaan ja leikkinyt leikkihellalla ja äitin mieleen oli uudet Muumi-mukit, kirja ja villasukat :)



Syöty on myös niin, että napa paukkuu. Jouluaaton kattauskuvat vähän ylivalottui, mutta laitan nyt jonninlaisen kuvan osasta herkuista ja pöydästä. Kinkku oli mureaa ja laatikot nameja. Mutta ehkä jo hieman kaipaisi muutakin kuin kinkkua, laatikoita, kylmäsavulohta ja sekametelisoppaa :)



Joulukukiksi ostin tänä vuonna kaksi amaryllista, joista molemmat on vielä nupuillaan ja kolmen vaaleanpunaisen hyasintin asetelman. Punaisen joulutähden saimme tuliaisina ystävältäni ja anoppi toi vielä tänään punaisia tulppaaneja ja valkoisen atsalean.
Tämä valkoinen amaryllis jo hieman raottelee nuppuaan.



Mutta nyt taidan kipaista taas suklaarasialle, kun tytön silmä välttää.. Kummasti on meilläkin opittu parissa päivässä, että suklaa on "nam nam" ja mistä sitä löytyy ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti