~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

perjantai 8. marraskuuta 2013

Joululauluja


Myönnetään.. meillä kuunnellaan joululauja jo täyttä päätä ;) Tänäänkin tytön kanssa kuunneltiin leikkien ja puuhailujen lomassa ainakin neljä cd:tä :)


Odottelen myös jo innolla Jouluradion avautumista ensimmäisenä adventtina.Jouluradiolta löytyy muuten jo kiva soittolista Youtubesta, jota voi kuunnella radioaaltojen avautumista odotellessa!PS. Vallan ihania muuten nämä Lars Carlssonin maalaamat tonttukuvat, eikös ;)8 kommenttia :

 1. Nyt, kun alettiin tunnustaa, niin minäkin olen kuunnellut täyttä päätä joululauluja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niitä jo marraskuussa saa kuunnella :) Pari uutta cd:täkin ostin huomatakseni vain, että toinen löytyikin jo meiltä ;) Noh, toisen voi viiä autoon :)

   Poista
 2. Täällä kans!! :D Ihan kaikista jouluisimpia ei ole vielä listoilla, kuten Joulu on taas ym. Mutta paljon on jo kuunneltu. Mä tein Youtubeen ihan oman joululaulistan, sitä ollaan kuunneltu. Ja on kyllä ihanaa!! Musiikki on sellainen, mikä tuo minulle joulufiiliksen. <3 Niissä on niin ihana tunnelma. Odottelen kans tuota jouluradion aukeamista. Lista näytti mun mielestä tosi kivalta!! Monta mun lempparilaulua siellä.
  Ihanaa viikonloppua teille!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kepeämmistä on kiva aloittaa. Ne sopiikin hyvin valmisteluihin. Hartaimpia voi sitten fiilistellä enemmän jouluna, kun kaikki on valmista <3 Musiikki on kyllä tärkeä osa joulua, niinkuin lumikin. Heti, kun on vähän valkoista maassa, joulufiilis nousee potenssiin kymmenen ;) Ihanaa viikonloppua! :)

   Poista
 3. Oi kyllä, täälläkin joululauluja kuunnellaan! Kun sitä lunta vielä tulisi...vaikka kyllähän se ehtii. Joulusuklaa (fazerin pipari-sellainen, nam!!!) ja glögi on myös jo korkattu, mutta siinä se. Kohta saisi varmaan torttujakin leipoa, vai pitäisiköhän odottaa kuun loppuun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä sitä lunta jo himpun verran olikin, mutta viikonlopun vesisateet sulatti kaiken pois. Uusia lumisateita siis odotellaan täälläkin :) Minä itse asiassa leivoin jo torttujakin pyhäinpäiväksi :D Moni herkku maistuu itse asiassa paremmalta ennen joulua, kun niitä voi yksitellen mussuttaa, kuin että jouluna sitten kaikkia mahollista kerralla ;) Joten ei muuta kuin torttuja leipomaan joululaulujen tahtiin ;)

   Poista
 4. Olin ajatellut kuunnella joululauluja ekan kerran vasta, kun jouluradio avataan. Tuo soittolista vaikutti kuitenkin niin houkuttelevalta, että nyt on täälläkin jo joululaulukausi aloitettu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joululauluja ei voi vain vastustaa ;) Ja tuo soittolista oli kyllä houkutteleva!

   Poista