~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

perjantai 21. joulukuuta 2012

Kolme yötä jouluun on..


Yöt vain vähenee ja pikkuhiljaa mielikin alkaa virittäytyä joulutaajuudelle.
Koti alkaa olla siivottu, kinkku on sulamassa, lahjat ostettu, mutta osa vielä paketoimatta. Kuusi nostetaan huomenna sisälle ja koristellaan joko illalla tai aatonaattona.


Kynttilöitä poltellaan ahkerasti, nyt on niiden aika.


Tässä kuvassa rakas ja tunnearvoltaan suuri pukki-pöytäliina, jonka sain äidiltä ja joka on siis ollut lapsuudenkodissani aina olohuoneen pöydällä. Nyt se koristaa meidän olohuonetta.


Tuo ihana iso tonttu muutti meille myös vastikään. Ihastuttiin niihin ystäväni kanssa joulushoppailureissulla ja nyt kun tontut oli tullut alennukseen, yksi muutti meillekin.

4 kommenttia :

 1. Kauniita kuvia. Joillain tavaroilla on valtava tunnearvo, ja itse ainakin tykkään, kun saa jotain lapsuuden joulusta omaan kotiinsa :)
  Pakko kysyä, että mistä olet tontun kotiuttanut? Se on ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tuo liina on kyllä mulle tosi tärkeä. Muistan, kuinka jo ihan lapsena tykkäsin siitä ja joulua ei tullut, jos ei pukkiliina ollut pöydässä :D
   Tonttu on ostettu Citymarketista. Niitä oli myös sellaisia valkoharmaita. Korkeutta sillä on noin 1m :) Ja nyt tosiaan plussakortilla tarjouksessa 19,90€ ;)

   Poista
  2. Mun on varmaan pakko hakea (ja toivoa, että löytyy vielä) tuommoinen

   Poista
  3. Toivottavasti löydät :) Ja toivottavasti tuo tarjous on joka paikassa, ainakin tosiaan täällä Oulun CM:ssa on ollut tuohon hintaan :)

   Poista