~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

maanantai 31. joulukuuta 2012

Hyvää Uutta Vuotta 2013!

Vuoden viimeinen päivä alkaa jo olla viimeisiä tunteja vaille eletty ja koettu. Vuosi 2012 on sisältänyt monenlaista; iloa, surua, huolia ja onnen hetkiäkin. Vuodelta 2013 odotan uusia haasteita, onnellisuutta, terveyttä ja rakkautta. <3

Meillä joulu saa viipyä vielä ainakin loppiaiseen asti. Tosin kuusi varistaa neulasiaan siihen malliin, että se joudutaan ehkä pistämään uuniin jo aiemmin. En millään raaskisi kyllä luopua siitä vielä.

Uutta vuotta ollaan juhlistettu kotosalla kolmistaan. Syöty hyvin, vähän herkuteltu ja ammuttu raketteja. Tehtiinpä uusi hieno lumiukkokin pihalle. Tinojakin ollaan yleensä aina valettu, mutta nyt unohdin ostaa ne, enkä muista enää viimevuotisia jemmoja, että olisiko niitä jossain. Joten taitavat jäädä tänä vuonna valamatta.

Ruokapöydässä meillä oli uuniperunoita kahdella eri täytteellä: kylmäsavuporo ja kinkkutomaatti. Lisäksi oli vihersalaattia, perunasalaattia ja patonkia. Ja ruokapöydästä jäi vielä iltanaposteltavaksi "vesivoileipiä". Sain idean yhdestä kyläpaikasta. Vesileivät ovat vähän kuin voileipäkeksejä, mutta ohuempia ja tosi makeita jo pelkän voin kera ;)
En ole aiemmin moisia vesileipiä maistanutkaan, mutta olivat tosi ihania. Leipien päälle laitoin naudanpaistia, kirsikkatomaattia, kurkkua ja juustoraastetta. NAM!
Herkuiksi on varattu vielä myös sipsejä ja irtokarkkia. 
Uudenvuodenpäivänä syödään sitten perinteiset nakit ja perunasalaatit.

Oikein rauhallista, rentoa ja mukavaa vuodenvaihdetta ja HYVÄÄ UUTTA VUOTTA 2013 jokaiselle täällä piipahtavalle! :)

~ Vieköön uusi vuosi kaiken, mitä taakkana kannat. Tuokoon kaiken sen, mistä haaveilet ja säilyttäkööt kaiken sen, mitä rakastat. ~

Tässä vielä kuvin meidän uuden vuoden aaton herkkuja :)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti