~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

perjantai 30. marraskuuta 2012

Kalenterityttö

Parempi myöhään kuin ei milloinkaan!
Tänään meille muutti tämä Puttipajan ihana kalenterityttö.


Paikkansa se löysi eteisestä, jonne laitoimme eilen ostamani uuden peilihyllyn. Eteinen onkin ollut jotenkin kolkko, koska sen sisustaminen on jotenkin aina jäänyt, mutta nyt siitä tuli niin kotoisan lämmin.


 Huomenna tytär pääseekin sitten jo tutkimaan kalenterin taskuja; mitähän se tonttu sinne on tuonutkaan? :) Jotain pikkulintujen lauluja oon kuullut, että nameja ja legoja sieltä ainakin tulee löytymään, mutta mitä muuta voisi keksiä 2,5-vuotiaalle tytölle yllätykseksi? :) 
Jonain päivänä voisi tietysti olla pieni piparimuotti vinkkinä piparin leivonnasta.
Itselleni ostin Minna Immosen kuvakalenterin. Mulla on ollut näitä aiemminkin ja oon tykästynyt Minna Immosen kuviin niin kalentereissa kuin korteissakin.


Miehelle annoimme synttärilahjaksi Veikkauksen joulukalenterin, joten jokaiselle on nyt sitten oma kalenteri, mitä jännätä jouluun asti! :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin sopii hyvin Nisse-polkka!
Reipasta viikonloppua tonttuset ;)4 kommenttia :

 1. Aivan ihanat kalenterit teillä onkin!! :)
  Mä itse sujauttelin, kun isot pojat olivat pieniä, niin rusinoita, tikkareita, tarroja (tarrakirja niille oli kans jossain luukussa), legoja, pienet pelikortit (siis sellaiset, missä on niitä eläinten/autonkuvia), kyniä+kumi, pieni värityskirja, joku aamu oli kolikko. Dvd oli aatonaattona, niin aika kului hiukan mukavammin! :D
  Tuo piparimuotin laittaminen on kyllä ihana idea! Jos on joku kaunis päivä tulossa, niin sitähän vois askarrella jonkun pienen pulkan ja pulkkamäkeen vois mennä eväiden kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kivoja ideoita :) Rusinoita ostinkin tänään ja tarroja ajattelin myös itsekin :)

   Poista
 2. Noissa itsetehdyissä kalentereissa on kyllä välillä miettiminen ; )
  Kalenterityttö tekee eteisestä niin ihanan kodikkaan, ja jouluisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista :) Kyllä tosiaan miettimistä hieman on tässä kalenterissa, mutta ehkä ensi vuonna tyttö vasta kunnolla hoksaa odottaa muutakin kuin namia, mutta kiva näitä on värkätä :)

   Poista