~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

torstai 25. lokakuuta 2012

Joulukalenteripohdintoja

Nyt kun kauppoihin alkaa jo pikkuhiljaa tupsahdella joulukalentereita, aloin itsekin miettiä, millaisen sitä tytölle (ja koko perheelle) laittaisi. Nyt kun äitillä on vielä päätäntävaltaa ;)
Kaikkeista ihanin ja unelmani olisi joku näistä kalenterinisseistä, mutta katsotaan, antaako budjetti myöten. Olisihan siitä kyllä iloa moneksi vuodeksi. Näitä myy esim. Wilhelmiinan kammari.


Tämä suloinen joulusukkakalenterikin olisi kiva. Sitä voi tilata mm. Johanna Interiorista.


Muumifanille tämä olisi kyllä myös mieluinen ja tyttökin varmasti tykkäisi.


Partiolaisten adventtikalenterin ajattelin ostaa koko perheen iloksi, jos vain satun myyjiä näkemään.


Ja pitäähän sitä jotain jännitystäkin olla, joten Veikkauksen joulukalenterikin olisi kiva vaihtoehto.

Ei ehkä ihan kaikkia, mutta kyllä meillä usein useampi kalenteri on joulun odotuksessa mukana :) Jokaiselle jotain :)

3 kommenttia :

 1. Meillä on omatekemäni "ikikalenteri" ja lisäksi yleensä suklaakalenterit. Tuo veikkauksen kalenteri olisi hauska itselle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin oli lapsena joku omatekemä kalenteri ja se on jäänyt mieleen jännimpänä kalenterina, kun sieltä saattoi tulla muutakin kuin suklaata ;) Muistaakseni se suklaakalenteri oli kuitenkin myös siinä vieressä, että suklaa tuli kuitenkin takuuvarmasti joka päivälle ;)

   Poista
 2. Nuo kalenterinisset on kyllä ihania!! Mä en ole niitä koskaan raaskinut ostaa, aina niitä vaan ihailen. Mä haaveilen josko mä löytäisin jonkun kauniilla kuvilla varustetun kalenterin itselleni. Postissa on yleensä ollut tosi ihania, mutta tänä vuonna olivat kyllä iso pettymys. Toivottavasti sinne vielä tulisi lisää! :) Partiokalenteri meillä kans kuuluu joka joulun odotukseen. Meidän toiseksi vanhin on partiolainen ja toki häneltä sellainen aina ostetaan. Mä oon ite askarrellut kahdelle nuorimmalle kalenterin, josta on aina tullut suklaata. Meillä kun maidoton suklaa ainoa sopiva. Mutta hyvin on kelvannut äidinkin tekemä suklaakalenteri! ;D

  VastaaPoista