~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

torstai 24. marraskuuta 2011

Tontut kurkkii


Joulutonttu kurkkimassa

Kuukausi enää jouluun!
Tontut kurkkii jo ikkunoista ja pienet punaiset muistikirjat täyttyvät merkinnöistä...

Tänään tilasin tytöllemme Ellokselta ihanan piparkakkumekon jouluksi :)
Ehkä otamme muutaman kuvankin tytöstä joulukorttien mukaan..
Tai jos teettäisi kuvista kortit..
Mitä mieltä olette lapsikuvakorteista?
Pidättekö?

(Kuva: Ellos)

Lumet sulivat tänään vesisateiden mukana pois ja taas on pimeää ja harmaata..
Toivottavasti lunta tulisi kuitenkin pian uudelleen!
2 kommenttia :

  1. Soma piparkakkupuku :) Minä tykkään niistä lapsikuvakorteista, vaikka ei pariin vuoteen olla itse laitettu, kun on tehnyt mieli näpertää itse :) Minusta niistä on mukava katsoa minkänäköistä sakkia kauempana asuvilla asustelee!

    Täällä ei ole näkynyt edes ENSIlunta! Tänään on joulukadun avajaiset ja vettä tulee. Alkaa optimismisuus jo karista minultakin...

    VastaaPoista
  2. Minä vallan kans ihastuin tuohon piparkakkupukuun ja on vähän erilainen kuitenkin kuin se perinteinen punavalkoinen tonttupuku :) Pitää nyt sitten katsoa, miten tässä enää ehtii lapsikuvakortteja tilaamaan, kun mekkokin on vielä matkalla.. ;) Ja toisaalta tykkään valikoida kaupasta joulukortit.. Viime vuonna tosin laitoimme lähimmille sukulaisille tonttutytöstä kuvat joulukorttien mukaan.. Ehkä tehdään niin tänäkin vuonna.. Ellen sitten saa vielä askarteluinspiraatiota ja tee kortit itse ;) Mä en jostain syystä oo koskaan oikein innostunut askartelemaan itse kortteja, kaupoissakin on niin kauniita :) Ja ehkä sekin rajoittaa, kun lähetän aika paljon (kymmeniä) kortteja, niin siinä saisi jo aika paljon näperrellä :)

    Toivottavasti sitä lunta nyt tulisi pysyvästi koko maahan, eikä missään tarvisi viettää mustaa joulua :/ Täällä tosiaan on nyt himpun verran taas lunta maassa, mutta loppuviikoksi on luvattu plussa-asteita, joten kohta lienee nämäkin maisemat taas muisto vain..

    VastaaPoista