~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiainen

" Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi "

Näin vannoutuneena joulun ystävänä loppiainen merkitsee itselleni jollain tasolla joulun ajan päättymistä, mutta kuusi meillä saa ainakin koristaa vielä Nuuttiin asti. Vaikka luonnon kuusetkin ovat omalla hauraudellaan kauniita, olen nauttinut tästä tuuheasta, viljellystä kuusesta todella paljon. Joskus iltaisin olen vain tuijotellut kuusta ja kuunnellut jouluradiota. Niin varmaan teen vielä tänäkin iltana. Jouluradio soittelee joulusävelmiä puolille öin, joten siihen asti vielä nautitaan joululauluista ja vielä vähän joulusuklaistakin. Tänään pakkasten paukkuessa nurkissa lämmitellään leivinuunia ja ajateltiin katsoa koko perheellä Joulutarina-elokuva. Tänä jouluna tyttären lemppariksi on myös valikoitunut Joulupukki ja noitarumpu. Se on pyörinyt jo varmaan kymmenen kertaa läpi!Nyt on myös mahtavat ilmat tehdä jäälyhtyjä. Me teimme niitä jo jouluksi ja hajotimme kaikki ämpärimme ;) Niin siinä aina vaan käy, vaikka niitä kuinka vahtii!
Leppoisaa loppiaista!

4 kommenttia :

 1. Ihana joulutunnelma teillä vielä ♥ En itsekään halua vielä luopua kuusesta, niin ihana se on.. huoh! Ensi joulua odotellessa jo.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joulusta on kyllä niin haikeaa luopua.. Mutta pakko kai se on pikkuhiljaa jo suunnata katsetta kevääseen :)

   Poista
 2. Joulusta on aina yhtä vaikea ja haikea luopua, mutta kait se nuutinpäivänä täytyy pakettiin panna ja jäädä odottelemaan ensi joulua, mutta sitä ennen kevättä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin se on! Meillä kuusi sai vielä olla eiliseen asti, mutta nyt se nököttää ulkona lintujen ilona :) Muutama tonttu meillä vielä hyppii tytön toiveesta ja paperitähdet on vielä ikkunoissa sekä ulkovalot loistaa. Keittiön jouluverho pitäisi vielä vaihtaa ja vähitellen alkaa raikastamaan kotia kohti kevään värejä. Mutta nautitaan nyt ensin tästä talvesta ja hämärän hyssykästä :)

   Poista