~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joulutunnelmia

Joulu se vain meiän talossa jatkuu.. On käynyt ihania jouluvieraita ja nautiskeltu vain joulutunnelmasta. 
Olen itse vielä ensi viikonkin lomalla, joten saan tunnelmoida joulua nyt ihan kyllikseni <3 Ihanaa, kun jouluradiotkin vielä soi, nytkin Novan Joulunradio soi taustalla ;)
Jouluaaton vietimme kotosalla, meillä kävi vieraita ja kinkkua sekä muita herkkuja syötiin niin, että napa paukkui ;) Joulupukkikin kävi ja toi taas valtavan määrän lahjoja - miten se pukki kaiken jaksoi sieltä Korvatunturilta asti tuodakin, ihmetteli tyttö :) Minä sain mm. toivomani ja tarvitsemani uuden kännykän ja paistinpannun sekä Muumi-astioita. Tyttö sai mm. toivomansa sukset, leikkikoiranpennun ja kitaran. Miehelle pukki toi mm. myös toivottuja pehmeitä paketteja ja kirjan. 

Jouluaattoon sisältyi myös tietysti perinteisesti Lumiukon ja Joulurauhan julistuksen katsominen. Sen jälkeen käväisimme viemässä haudoille kynttilät. Illalla vielä saunottiin lahjojen aukomisen jälkeen kynttilöiden valossa. 


Mutta nyt siis vielä fiilistellään joululla ja odotellaan myös vuodenvaihdetta. Uusi vuosi otetaan todennäköisesti vastaan myös perinteisin menoin kotosalla pizzaa mussuttaen, tinoja valaen ja vähän raketteja ammuskellen. 

3 kommenttia :

  1. Kauniita kuvia :) on ihana nautiskella joulusta niin pitkään kuin mahdollista.

    VastaaPoista
  2. Täälläkin nautitaan joulusta vielä pitkään. <3

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Ja kiva, että joulunautiskelijoita löytyy muualtakin kuin täältä ;)

    VastaaPoista