~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

lauantai 31. joulukuuta 2016

Hyvää Uutta Vuotta 2017!

Täällä vielä yhdessä koossa vietellään vuoden viimeistä päivää. Ulkona ei ilma näytä kovin houkuttelevalta, joten me taidamme keskittyä enemmän herkutteluun, tinojen valamiseen, Uunon pelaamiseen ja saunomiseen kuin ulkona värjöttelyyn. Vaikka täytyy kai ne muutamat raketit tytölle käydä paukuttamassa ja tähtisadetikkuja vähän poltella jossain vaiheessa.

Mennyt vuosi on ollut tapahtumarikas. Se on sisältänyt iloa ja surua, paljon huolta, mutta myös kivoja reissuja ja yhdessäoloa perheen ja ystävien kanssa.
Suurin oman elämäni mullistus on tietysti ollut tämä odotuksen ihme, jota on saanut kokea lähes koko vuoden.

Mutta nyt uuden vuoden kynnyksellä, toivon kaikille oikein ihanaa ja unelmien täyttämää uutta vuotta 2017! Pitäkää huoli itsestänne ja läheisistänne!

Kuvat vielä kertovat joulun hyssykästä, jossa me vielä elämme täällä ihan täysillä Jouluradiota kuunnellen ja joulusuklaita mussutellen.

2 kommenttia :

  1. samoin teille ! Mullakin oli aikoinaan 27.12.la, vaan niin se poika syntyi 10.1. vasta. Jännät odotukset oli vuojen vimppa päivänä :) voi miten teillä on sievää <3 ONNEA LOPPUODOTUKSEEN JA SYNNYTYSREISSULLE ja sitte 4henkisenä perheenä ! Päivi*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos paljon kommentistasi :) Lämmitti mieltä :)

      Poista