~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

torstai 31. joulukuuta 2015

Vuoden viimeinen päivä

Näin se alkaa vuosi 2015 olla pian eletty.
Vuosi on ollut aika ailahteleva. On ollut iloa, surua, oivalluksiakin. Paljon hyviä hetkiä, mutta myös pohjamudissa rypemistä. 


En yleensä tee uuden vuoden lupauksia, koska unohdan ne hyvin pian, mutta tänä vuonna haluaisin luvata itselleni, että jatkossa pidän entistä enemmän myös huolta itsestäni. Sekä fyysisestä että henkisestä hyvinvoinnistani. Enkä aina ajattele, että kaikki ongelmat johtuu minusta, vaan ne voivat olla heijastuksia myös muiden omista ongelmista. 
Kun itse voin hyvin, myös läheisilläni on hyvä olla. Tämän oivaltaminen on ehkä yksi tämän vuoden tärkeimmistä opeista itselleni.Aloitin viime syksynä kuoro-harrastuksen, josta tuli kyllä henkireikäni syksyn aikana. Sitä on tarkoitus jatkaa keväällä. Lisäksi pitäisi vielä löytää innostus liikkumiseen. Jokin kiva, yksinkertainen, helposti toteutettavissa oleva harrastus. Ehkä se johtaisi sitten vähitellen myös parempaan fyysiseen hyvinvointiin. 

Mitä sinä lupaat? Vai lupaatko mitään?

Vuosi 2016 otetaan vastaan perinteisesti kotosalla hieman herkutellen, tinoja valaen ja raketteja ampuen. Laitoin myös jäälyhtyjä jäätymään, saa nähdä, ehtiikö ne jäätyä illaksi, kun pakkasasteita ei juuri ole.. Vietitpä vuodenvaihdetta rennosti kotosalla villasukissa löhöillen tai bilehilemekossa tanssien ja juhlien, toivotan sinulle oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta 2016! 
Tuokoon se tullessaan kaiken, mitä toivot ja viekööt mennessään, minkä taakkana kannat!


4 kommenttia :