~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

tiistai 6. lokakuuta 2015

Ole ystävä!

Joulu on aikaa, jolloin muistetaan myös niitä, joita ei arjen kiireiden vuoksi ehkä ehdi niin muistaa tai tervehtiä. Mutta on myös ihmisiä ja erityisesti vanhuksia, jotka ovat yksinäisiä, eikä heitä välttämättä muista kukaan - edes jouluna. Törmäsin Facebookissa SPR:n Ystäväpalvelun ja Taika-lehden järjestämään hyvän mielen joulukorttikampanjaan Ole ystävä - ilahduta joulukortilla ja tunsin heti piston sydämessä, että tähän on osallistuttava.

Tänään askartelin pari korttia ja kuuntelin samalla Suvi Teräsniskan joululauluja. Kyyneleet kimmelsivät silmissä erityisesti Hei mummo-kappaleen aikana. Toivottavasti korteistani on joillekin iloa <3Jos haluat osallistua myös kampanjaan, löytyy se Facebookista nimellä Ole ystävä - ilahduta joulukortilla!3 kommenttia :

 1. Oletpa tehnyt kauniita kortteja! Itsekin otin osaa tähän kampanjaan, ja kirjotiin siitä myös blogiini (joulua sydämellä). :)
  Tämä on kyllä ihana idea<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kävinkin tutustumassa blogiisi ja klikkailin heti lukijaksi :) Minustakin tämä oli kyllä niin ihana idea, että oli heti pakko tarttua toimeen!

   Poista
 2. Kiitos muistutuksesta, kävin heti liittymässä ja linkitin blogiinikin :) Pienellä eleellä saa jollekin hyvän mielen :)

  VastaaPoista