~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

sunnuntai 23. marraskuuta 2014

Joulumieli - missä olet?

Heippa kaikki blogiini kurkistelleet!

Tänä vuonna olen kurkistellut omaan blogiini ja myös muihin joulublogeihin, mutta jostain syystä jouluihmiseni nukkuu edelleen jotain kesäunta, koska joulumieleni tuntuu olevan hukassa.. Ehkä pieniä pilkahduksia sen löytymisestä olin kuitenkin havaitsevinani tänä viikonloppuna, joten ajattelin tännekin rustailla jotain aatoksia :)


Eilen leivoimme tyttäreni kanssa pullaa ja isille synttärikakkua Radio Novan Joulunradion soidessa taustalla.. Radiosta alkoi kuulua Eija Kantolan Enkelikello ja silloin tunsin lämpimän läikähdyksen katsellessani tytärtäni leipomassa korvapuusteja pikku essussaan :) Tuntui, että siellä se joulumieli on sydämessä, ehkä tänä vuonna osaan stressata vähemmän ja nauttia pienistä valmisteluhetkistä niin itsekseni kuin tyttäreni kanssa. Hän on niin aidosti innoissaan, kun olemme pikkuhiljaa laitelleet joulutähtiä ikkunoihin ja kaivelleet tonttuja varastosta!


Ensi viikonloppuna olemme lähdössä kaverini kanssa perinteiselle jouluostosreissulle ja olenkin tässä koittanut miettiä joululahjaideoita läheisille. Tyttärenkin pitäisi kirjoitella jo joulupukille, kun luntakin saatiin maahan.. Kaupassa toiveita kysellessäni tulimme kyllä siihen tulokseen, että joulupukki tarvitsee melko ison reen, että saa kaikki lahjat tuotua - sen verran paljon oli tytöllä toiveita!

Joulukonserttitarjontaa olen myös katsellut lähiseudulta ja toiveissa olisi päästä kuuntelemaan Johanna Kurkelan Joulun lauluja ja Suvi Teräsniskan Joulun henki-konsertit. Ehkä se joulumielikin sieltä hiipii pikkuhiljaa.. Onhan huomenna enää kuukausi jouluaattoon! <3

11 kommenttia :

 1. Kiiitos kauniista kuvistasi ja jouluun suuntaavista ajatuksista.

  Mukavaa joulun odotusta..

  Maaria

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentistasi :)

   Mukavaa joulun odotusta sinulle myös!

   Poista
 2. Juuri eilen mietin, että miksi ei oikeastaan ollenkaan tunnu vielä, että joulu on jo lähellä. Ihan ei semmoista fiilistä kokonaan ole, en ymmärrä. Vaikkakin olen jo blogia aloitellut ja se entiseen malliin ihan mukavalta tuntuukin.
  Eiköhän se tästä vielä käynnisty :)
  Kiva, kun palasit joukkoon ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös ihanasta kommentistasi :)

   Olen jo tosiaan useamman viikon miettinyt, jaksanko alkaa päivittelemään blogia ja tosiaan se tunne on ollut kadoksissa.. Syksy on kyllä ollut aika kiireinen ja eräs Lapin mies eräässä ohjelmassa koukutti minut ihan täysin, joten voi olla, että osittain tämä olotila johtuu siitä, että olen keskittynyt enemmän fanitukseen kuin joulun odotukseen ;) Huh, en ole piiitkiin aikoihin "fanittanut" ketään ihmistä tällä tavalla! :) Enkä kai ole ollut ainoa..

   Mutta uskon, että joulu vie mennessään jossain vaiheessa - ennemmin tai myöhemmin!

   Poista
 3. Minäkin kirjoittelin eilen joulumielestä omassa blogissani. Omani oli viime vuonna loppuun asti kadoksissa, mutta nyt jo nostelee päätää :) Mukavaa joulunodotusta! Laitanpa blogisi omaan listaani :)

  Milla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista <3

   Kävinkin lukemassa kirjoituksesi. Hienoja, tuttuja ajatuksia. Kyllä minullakin pikkuhiljaa joulumieli pilkahtelee aina vain enemmän.. Kunhan vielä pakastuisi, koska olen huomannut, että säälläkin on iso vaikutus joulumielen löytämisessä :)

   Mukavaa joulun odotusta ja minäkin linkitän sinun blogisi listaani! Kiva löytää uusia blogeja.

   Poista
 4. Kiva, että sielläkin alkaa pilkahdella.. :) Ihanaa joulun odotusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuhiljaa, pikkuhiljaa.. :) Kiitos samoin, ihanaa joulun odotusta! :)

   Poista
 5. Toivottavasti joulumielesi löytyy, niin saamme nauttia jouluisista postauksista ;)
  Ihanaa joulunodotusta!

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista