~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

torstai 5. joulukuuta 2013

Joulun tuoksu


Meillä tuoksuu joulu eli piparitaikina :)
Sitä on nyt varattu huomisia leipomistalkoita varten sekä omatekoista että kaupan valmista. Tykkään tehdä piparitalot kaupan taikinasta, se on jotenkin jämäkämpää siihen tarkoitukseen.

Haaveissa olisi myös leipoa jonkinlaista joululimppua ja kenties muitakin pikkuleipiä kuin pipareita. Katsotaan nyt, miten sitä innostuu ja ehtii. Leivinuuniakin on tänään jo esilämmitetty, josko sekin ehtisi talkoisiin mukaan!

Nyt vielä kurkkailen inspiraatiota yhdestä tämän joulun kiinnostavimmasta joululehdestä :) Kannen piparit on niin herkullisen näköisiä, että tekisi mieli napsia ne suihinsa :D


1 kommentti :

  1. Tuo lehden kansin on niin ihana ja ehdottamasti yksi mielenkiintoisimmista lehdistä tänä vuonna muutenkin. Mä ostin Kodin kuvalehden ja Kotilieden joululehdet + Kotilieden leivontalehden sekä tilasin Kotivinkin joululehden ja jouluherkut -lehden.

    Olihan noita paljon muitakin joululehtiä, mutta ne on jääneet hyllyyn vaikka varmasti on mielenkiintoisia juttuja. Esimerkiksi Iltasanomilla ja Iltalehdellähän on omat joulunumerot, mutta ärsyttää että niitä voi ostaa vaan IL:n ja IS:n peruslehden kanssa.

    Vähän aikaa sitten, kun kävin Sittarissa, laskin että siellä oli lähemmäs 20 joululehteä ellei enemmänkin. Tosin osa oli englannin kielisiä ja saattoi olla ruotsalaisia tai saksalaisiakin.

    VastaaPoista