~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

lauantai 19. lokakuuta 2013

Valkeaa unelmaa

Mekin saatiin vihdoin vähän valkeaa maahan. Kylläpä se heti piristi mieltä! Ja täysikuu möllöttää pimeällä taivaalla! Täysikuu on niin lumoava. Voisin tuijotella sitä vaikka kuinka kauan. Vaikka se viekin minulta joskus yöunet ;)

(Kuva: Pinterest)

Olen vähän suunnitellut ensi viikonlopuksi reissua Ikeaan. Jospa tuolla Haaparannan puolellakin olisi jo jotain jouluista. Nämä ainakin kiinnostaisivat.

(pikkujoulukuusi :))

(Kuvat: Ikea)4 kommenttia :

 1. Voi, minulla on Ikea ihan naapurissa, mutta en ole vieläkään saanut koottua sen vertaa aikaa itselleni, että olisin ehtinyt piipahtaa joulujuttuja katsomaan. Nyt täytyy tehdä parannus :D Monissa blogeissa näkyy jo Ikean joulutuotteita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä sinne on matkaa reilu 100km, joten ihan ei tunnissa tai parissa käväse. Mutta Haaparannassa on mukava piipahtaa sitten muissakin liikkeissä, kun sinne asti lähtee.

   Poista
 2. Mä itse olin hiukan pettynyt tämän vuoden Ikean joulujuttuihin... Viime vuonna kun löysin sieltä niin tosi paljon kaikenlaista ihanaa. Mutta eihän sitä aina voi olla niin paljoo mieleistä!! :) Mukavaa reissua teille!! Mä haaveilen myös pääseväni joku kerta tuonne Haaparantaan, en ole koskaan siellä käynyt. Ehkä haaveeni vielä joku kerta toteutuu. ;)

  Blogissani on sinulle haaste!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kieltämättä mäkin odotin enemmän Ikean joululta. Tai ainakin nettisivujen perusteella tuntuu, että viime jouluna siellä oli enemmän kaikkea kivaa. Katsotaan nyt, saadaanko me sittenkään sitä reissua ainakaan tänä viikonloppuna aikaiseksi. Kunhan nyt ei jäisi vaan taas kokonaan tekemättä. Mutta kiva siellä Haaparannassa on aina piipahtaa :)

   Kiitos haasteesta, käynpäs nappaamassa :)

   Poista