~ Kuka tuntisi joulun paremmin kuin lapsi pehmein kätösin?
Hän koskee ruutua sormellaan, ja hiutale sulaa lennostaan, ja pimeä ruutu valkenee, ja tähti suurena säteilee. ~

sunnuntai 23. joulukuuta 2018

Hyvää joulua

Ihan ensimmäisenä: kiitos ihanista kommenteista, mitä olette jättäneet. Yritin vastata niihin, mutta en saa jostain syystä kommentoitua omalla tililläni, joten kiitokset tulevat nyt tässä.

Joulukuu on kulunut todella vauhdilla ja ollaan jo aatonaatossa. Tällä viikolla kävin tunnelmoimassa kahdessa joulukonsertissa ihanissa kirkoissa. Antti Railio veti joululaulut tunteella ja komealla äänellään ja Suvi Teräsniska vain jo kuuluu melkein minun joulun odotukseen. Olen käynyt useamman kerran Suvin joulukonserteissa ja aina vain ihailen hänen taidokasta ja kaunista tulkintaa. 

Pikkuisen tätä viimeisen viikon joulutohinaa on pilannut lasten sairastelut. Pienimmällä oli kuumettakin, isompi lähinnä tuhissut ja köhissyt. Ja nyt tietysti itsellänikin tuntuu karheutta kurkussa. Toivottavasti tämä joululoma ei menisi kuitenkaan sairastellessa, niinkuin viime joulu..

Joka tapauksessa kuusi on koristeltu, kinkku on kuorrutusta vaille valmis ja leivonnaisia pakastin täynnä. Joulu tulee joka tapauksessa, vaikka joka nurkkaa ei olisi ehtinyt kuuratakaan. 

Siispä nyt kiireet pois ja joulumieli tulkoot!

Oikein ihanaa ja tunnelmallista joulua!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti